Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dear Zindagi

Film, 2016, 149 minuten
Dear Zindagi
Een filmmaker met een mooie carrière voor zich en een gebrek aan inlevingsvermogen leert hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen ambitie en menselijkheid.
De film Dear Zindagi is uitgebracht in 2016 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Zindagi op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven. Ze ontdekt met zijn hulp dat simpelweg vreugde zien in de kleinste dingen alles is wat je nodig hebt voor een gelukkig leven.

Dear Zindagi op IMDB

Score: 7,7 van de 10

This is the story of Kaira, a budding cinematographer in search of perfect life. A chance encounter with Jug, an unconventional thinker, helps her gain new perspective about life. She discovers that happiness is all about finding comfort in life's imperfections.

Acteurs in Dear Zindagi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Dear Zindagi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.