Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dear Zindagi

Film, 2016, 149 minuten
Dear Zindagi
Een filmmaker met een mooie carrière voor zich en een gebrek aan inlevingsvermogen leert hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen ambitie en menselijkheid.
De film Dear Zindagi is uitgebracht in 2016 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Zindagi op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven. Ze ontdekt met zijn hulp dat simpelweg vreugde zien in de kleinste dingen alles is wat je nodig hebt voor een gelukkig leven.

Dear Zindagi op IMDB

Score: 7,7 van de 10

This is the story of Kaira, a budding cinematographer in search of perfect life. A chance encounter with Jug, an unconventional thinker, helps her gain new perspective about life. She discovers that happiness is all about finding comfort in life's imperfections.

Acteurs in Dear Zindagi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Dear Zindagi

Dilwale

Dilwale

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Girlboss

Girlboss

(2017)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Force 2

Force 2

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.