Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dear Zindagi

Film, 2016, 149 minuten
Dear Zindagi
Een filmmaker met een mooie carrière voor zich en een gebrek aan inlevingsvermogen leert hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen ambitie en menselijkheid.
De film Dear Zindagi is uitgebracht in 2016 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Zindagi op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven. Ze ontdekt met zijn hulp dat simpelweg vreugde zien in de kleinste dingen alles is wat je nodig hebt voor een gelukkig leven.

Dear Zindagi op IMDB

Score: 7,7 van de 10

This is the story of Kaira, a budding cinematographer in search of perfect life. A chance encounter with Jug, an unconventional thinker, helps her gain new perspective about life. She discovers that happiness is all about finding comfort in life's imperfections.

Acteurs in Dear Zindagi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Dear Zindagi

Dilwale

Dilwale

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Girlboss

Girlboss

(2017)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Force 2

Force 2

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.