Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dear Zindagi

Film, 2016, 149 minuten
Dear Zindagi
Een filmmaker met een mooie carrière voor zich en een gebrek aan inlevingsvermogen leert hoe belangrijk het is om een balans te vinden tussen ambitie en menselijkheid.
De film Dear Zindagi is uitgebracht in 2016 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Zindagi op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Kaira is een ontluikende filmmaakster op zoek naar het perfecte leven. Een toevallige ontmoeting met Jug, een onconventionele denker, helpt haar een nieuw perspectief te krijgen over het leven. Ze ontdekt met zijn hulp dat simpelweg vreugde zien in de kleinste dingen alles is wat je nodig hebt voor een gelukkig leven.

Dear Zindagi op IMDB

Score: 7,7 van de 10

This is the story of Kaira, a budding cinematographer in search of perfect life. A chance encounter with Jug, an unconventional thinker, helps her gain new perspective about life. She discovers that happiness is all about finding comfort in life's imperfections.

Acteurs in Dear Zindagi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Dear Zindagi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.