Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Death Note

Het Moordboek
Film, 2017, 100 minuten
Death Note
Light Turner gebruikt een bovennatuurlijk notitieblok om dodelijke straffen uit te delen. Hij trekt zo de aandacht van een rechercheur, een duivel en een klasgenoot.
De film Death Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Van de regisseur van Witch: een nieuwe kijk op de populaire manga van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Death Note is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Breinbrekend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Death Note op Moviemeter

Score: 2,63 van de 5

Light Turner is een slimme student die een mysterieus notitieboek vindt dat de kracht heeft om elke persoon te doden waarvan hij de naam erin schrijft. Light besluit om te beginnen aan een geheime kruistocht om de straten schoon te vegen van criminelen. Al snel wordt hij achtervolgd door een befaamde detective die alleen bekend staat onder zijn pseudoniem L.

Death Note op IMDB

Score: 4,5 van de 10

A high school student named Light Turner discovers a mysterious notebook that has the power to kill anyone whose name is written within its pages, and launches a secret crusade to rid the world of criminals.

Acteurs in Death Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Death Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Basic Instinct 2
Een schrijfster die verdacht wordt van de moord op haar minnaar in Londen, speelt een verleidelijk spelletje met haar psychiater terwijl de mensen om hem heen beginnen te sterven.
The American
Nadat hij naar Italië is gestuurd, wacht moordenaar Jack op een nieuwe klus. Hij leidt er een dubbelleven dat zijn veiligheid weleens in gevaar zou kunnen brengen.
Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.