Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Death Note

Het Moordboek
Film, 2017, 100 minuten
Death Note
Light Turner gebruikt een bovennatuurlijk notitieblok om dodelijke straffen uit te delen. Hij trekt zo de aandacht van een rechercheur, een duivel en een klasgenoot.
De film Death Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Van de regisseur van Witch: een nieuwe kijk op de populaire manga van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Death Note is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Breinbrekend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Death Note op Moviemeter

Score: 2,63 van de 5

Light Turner is een slimme student die een mysterieus notitieboek vindt dat de kracht heeft om elke persoon te doden waarvan hij de naam erin schrijft. Light besluit om te beginnen aan een geheime kruistocht om de straten schoon te vegen van criminelen. Al snel wordt hij achtervolgd door een befaamde detective die alleen bekend staat onder zijn pseudoniem L.

Death Note op IMDB

Score: 4,5 van de 10

A high school student named Light Turner discovers a mysterious notebook that has the power to kill anyone whose name is written within its pages, and launches a secret crusade to rid the world of criminals.

Acteurs in Death Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Death Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Nadat er een dodelijk gas uit een fabriek in Bhopal is gelekt, riskeren heldhaftige spoorwegarbeiders hun leven om anderen te redden in het aangezicht van een onvoorstelbare ramp.
Informacja Zwrotna
Een voormalige rockster die door zijn alcoholverslaving een slecht geheugen en een gebroken gezin heeft, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.
Ferry: de serie
Ferry Bouman is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie.