Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Death Note

Het Moordboek
Film, 2017, 100 minuten
Death Note
Light Turner gebruikt een bovennatuurlijk notitieblok om dodelijke straffen uit te delen. Hij trekt zo de aandacht van een rechercheur, een duivel en een klasgenoot.
De film Death Note is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Van de regisseur van Witch: een nieuwe kijk op de populaire manga van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Death Note is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Breinbrekend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Death Note op Moviemeter

Score: 2,63 van de 5

Light Turner is een slimme student die een mysterieus notitieboek vindt dat de kracht heeft om elke persoon te doden waarvan hij de naam erin schrijft. Light besluit om te beginnen aan een geheime kruistocht om de straten schoon te vegen van criminelen. Al snel wordt hij achtervolgd door een befaamde detective die alleen bekend staat onder zijn pseudoniem L.

Death Note op IMDB

Score: 4,5 van de 10

A high school student named Light Turner discovers a mysterious notebook that has the power to kill anyone whose name is written within its pages, and launches a secret crusade to rid the world of criminals.

Acteurs in Death Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Death Note

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.