Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Debout les crabes, la mer monte !

Film, 1983, 89 minuten
Debout les crabes, la mer monte !
Een sekswerker die wraak wil nemen op een pooier, ontmoet een charmante getrouwde man die haar thuis uitnodigt – waar ze een wig drijft tussen hem en zijn vrouw.
De film Debout les crabes, la mer monte ! is uitgebracht in 1983 en duurt 89 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Debout les crabes, la mer monte ! op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Barely out of prison, where she spent five long years, a pretty prostitute sows disorder in the life of a hitherto peaceful couple.

Acteurs in Debout les crabes, la mer monte !

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.