Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dedemin Fisi

Film, 2016, 100 minuten
Dedemin Fisi
Als het hoofd van een familie hersendood is en op het punt staat van de beademing te worden gehaald, komt de familie bij elkaar om te zien wie zijn geld zal krijgen.
De film Dedemin Fisi is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dedemin Fisi op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Het avontuur van de familie Çirci uit Malatya begint als wordt besloten de stekker eruit te trekken bij opa Salih Çirci, die hersendood is. De familieleden hebben allemaal verschillende dromen. Ze komen, vanuit verschillende delen van Turkije en vanuit het buitenland, bijeen. Nog voordat er euthanasie wordt gepleegd, zorgen ruzies over de erfenis voor dolle taferelen.

Dedemin Fisi op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A brand-new comedy from the makers of the Güldür Güldür Show - Adventures await the Çirci family of Malatya when it's decided to pull the plug on patriarch Salih Çirci now that he's brain dead. Members of the far scattered clan come together with their disparate dreams, and the inheritance battles that erupt before the plug is even pulled give rise to all kinds of comedy and craziness. Director Meltem Bozoflu brings the Çirci family's hilarious inheritance issues to the big screen.

Acteurs in Dedemin Fisi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Dedemin Fisi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.