Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deep Water

Tv-serie, 2016
Deep Water
Rechercheur Tori Lustigman onderzoekt in haar thuisstad Bondi Beach de moord op een homoseksuele man en ontdekt een link met haar broers dood tientallen jaren eerder.
De tv-serie Deep Water is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Deep Water op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Wanneer het verminkte lijk van een jongeman wordt gevonden in een appartement aan het strand in Bondi, worden Tori Lustigman en Nick Manning op de zaak gezet. Is dit een brutale moord, is er een overval misgegaan, of is het een homohaat-misdaad? Zodra andere rituele moorden plaatsvinden, ontdekken de speurders dat de moordenaar gebruikt maakt van de app 'THRUSTR' om zijn slachtoffers te volgen. Elke lokale gebruiker van deze app is nu in gevaar en het wordt een race tegen de klok om de seriemoordenaar te vangen voordat hij opnieuw toeslaat.

Deep Water op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When a young gay man is brutally murdered near Bondi Beach, Detectives Tori Lustigman and Nick Manning are assigned to investigate. After more bodies are found, Tori links the deaths to a series of murders of gay men in the 1980s and '90s.

Acteurs in Deep Water

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Deep Water

River

River

(2015)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

The Principal

The Principal

(2015)

Guilt

Guilt

(2016)

Case

Case

(2015)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Grenseland

Grenseland

(2017)

Glacé

Glacé

(2017)

Wanted

Wanted

(2018)

Tabula Rasa

Tabula Rasa

(2017)

Novine

Novine

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.