Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deep Water

Tv-serie, 2016
Deep Water
Rechercheur Tori Lustigman onderzoekt in haar thuisstad Bondi Beach de moord op een homoseksuele man en ontdekt een link met haar broers dood tientallen jaren eerder.
De tv-serie Deep Water is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Deep Water op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Wanneer het verminkte lijk van een jongeman wordt gevonden in een appartement aan het strand in Bondi, worden Tori Lustigman en Nick Manning op de zaak gezet. Is dit een brutale moord, is er een overval misgegaan, of is het een homohaat-misdaad? Zodra andere rituele moorden plaatsvinden, ontdekken de speurders dat de moordenaar gebruikt maakt van de app 'THRUSTR' om zijn slachtoffers te volgen. Elke lokale gebruiker van deze app is nu in gevaar en het wordt een race tegen de klok om de seriemoordenaar te vangen voordat hij opnieuw toeslaat.

Deep Water op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When a young gay man is brutally murdered near Bondi Beach, Detectives Tori Lustigman and Nick Manning are assigned to investigate. After more bodies are found, Tori links the deaths to a series of murders of gay men in the 1980s and '90s.

Acteurs in Deep Water

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Deep Water

River

River

(2015)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

The Principal

The Principal

(2015)

Guilt

Guilt

(2016)

Case

Case

(2015)

Paranoid

Paranoid

(2016)

Retribution

Retribution

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Grenseland

Grenseland

(2017)

Glacé

Glacé

(2017)

Wanted

Wanted

(2016)

Tabula Rasa

Tabula Rasa

(2017)

Fallet

Fallet

(2017)

Novine

Novine

(2016)

Le Chalet

Le Chalet

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.