Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deidra & Laney Rob a Train

Film, 2017, 92 minuten
Deidra & Laney Rob a Train
Nu hun moeder in gevangenis zit en de rekeningen maar blijven komen, moeten dappere tieners Deidra en Laney iets gaan ondernemen. Treinen overvallen bijvoorbeeld...
De film Deidra & Laney Rob a Train is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Deidra & Laney Rob a Train is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Deidra & Laney Rob a Train op Moviemeter

Score: 2,12 van de 5

Het leven komt in een stroomversnelling voor Deidra en haar jongere zusje Laney. Deidra is bijna klaar met high school. Hun parttime vader is een fulltime oplichter. Het gaat bergafwaarts als hun moeder in de gevangenis belandt voor een kleine overtreding. Om hun worstelende familie te helpen besluiten ze treinen te gaan overvallen. Alles lijkt volgens plan te verlopen, tot een spoorwegagent (Tim Blake Nelson) een onderzoek begint.

Deidra & Laney Rob a Train op IMDB

Score: 6,2 van de 10

DEIDRA & LANEY ROB A TRAIN is the story of two teenage girls who start robbing trains to make ends meet after their mom goes to jail. Set in present day, with shades of RAISING ARIZONA and LITTLE MISS SUNSHINE. Written by Shelby Farrell, with Sundance Film Fest alum Sydney Freeland (DRUNKTOWN'S FINEST) directing, and Susan Cartsonis (THE DUFF, WHAT WOMEN WANT) and Nick Moceri (A GIRL WALKS HOME ALONE AT NIGHT) producing.

Acteurs in Deidra & Laney Rob a Train

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Deidra & Laney Rob a Train

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.