Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deliha 2

Film, 2018, 102 minuten
Deliha 2
Terwijl de wonderlijk excentrieke en naïeve Zeliha haar droom om chef-kok te worden najaagt, zet ze de keuken op stelten.
De film Deliha 2 is uitgebracht in 2018 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Deliha 2 op IMDB

Score: 4,4 van de 10

Zeliha is back: Crazy and candid as ever, and she still gets herself into all sorts of trouble. Seeking love in the first film, Zeliha is now after a career in the sequel, as she dreams of ...

Acteurs in Deliha 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Deliha 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.