Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deliha

Film, 2014, 102 minuten
Deliha
Met weinig gezond verstand, maar veel zelfvertrouwen laat de gekke Deliha haar oog vallen op een knappe fotograaf die een winkel opent bij haar in de buurt.
De film Deliha is uitgebracht in 2014 en duurt 102 minuten. Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Deliha op Moviemeter

Score: 2,2 van de 5

Deliha vertelt het verhaal van Zeliha, een malle, grappige, eerlijke jonge vrouw, die, terwijl ze de ware liefde probeert te vinden, in allerlei komische situaties verzeild raakt. Het verhaal begint als Zeliha op een dag met haar vrienden naar een waarzegger gaat. Die dag openen de knappe Cemil en zijn broer Cemal een fotozaak in de wijk. En dan loopt alles in het honderd.

Deliha op IMDB

Score: 4,8 van de 10

For the first time in Turkey a comedy actress plays a character of her own creation on screen. Deliha follows the hilarious exploits of a slightly crazy, decidedly droll and genuinely good-natured young woman in search of love. Written by Gupse Özay, who stars in the title role, the movie promises audiences laughs and adventure aplenty. Crazy Zeliha's story begins when she goes to a fortune-teller one day with her friends. The very same day, Cemal and his gorgeous-looking brother, Cemil, open a photography studio in the neighborhood and things become to get complicated.

Acteurs in Deliha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Deliha

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.