Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Demetri Martin: Live (At the Time)

Film, 2015, 61 minuten
Demetri Martin: Live (At the Time)
Demetri Martin geeft in zijn eigen special in Washington zijn tegenstrijdige kijk op akoestische gitaar, haarloze katten, kleurenschema's, en het woord 'nee'.
De film Demetri Martin: Live (At the Time) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Martin won een Writers Guild Award in 2005 voor zijn bijdragen aan Late Night With Conan O’Brien. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Demetri Martin: Live (At the Time) op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Demetri Martin: Live (At the Time) is a TV special starring Demetri Martin. Demetri Martin performs his newest stand-up routine at The Lincoln Theater in Washington D.C.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Demetri Martin: Live (At the Time)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.