Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Demetri Martin: Live (At the Time)

Film, 2015, 61 minuten
Demetri Martin: Live (At the Time)
Demetri Martin geeft in zijn eigen special in Washington zijn tegenstrijdige kijk op akoestische gitaar, haarloze katten, kleurenschema's, en het woord 'nee'.
De film Demetri Martin: Live (At the Time) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Martin won een Writers Guild Award in 2005 voor zijn bijdragen aan Late Night With Conan O’Brien. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Demetri Martin: Live (At the Time) op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Demetri Martin: Live (At the Time) is a TV special starring Demetri Martin. Demetri Martin performs his newest stand-up routine at The Lincoln Theater in Washington D.C.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Demetri Martin: Live (At the Time)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.