Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Demetri Martin: Live (At the Time)

Film, 2015, 61 minuten
Demetri Martin: Live (At the Time)
Demetri Martin geeft in zijn eigen special in Washington zijn tegenstrijdige kijk op akoestische gitaar, haarloze katten, kleurenschema's, en het woord 'nee'.
De film Demetri Martin: Live (At the Time) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 61 minuten. Martin won een Writers Guild Award in 2005 voor zijn bijdragen aan Late Night With Conan O’Brien. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Demetri Martin: Live (At the Time) op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Demetri Martin: Live (At the Time) is a TV special starring Demetri Martin. Demetri Martin performs his newest stand-up routine at The Lincoln Theater in Washington D.C.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Demetri Martin: Live (At the Time)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.