Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Demetri Martin: The Overthinker

Film, 2018, 56 minuten
Demetri Martin: The Overthinker
Met zijn kenmerkende oneliners en tekeningen mijmert Demetri Martin over gaten in donuts, honden, sportcafés, de agressiefste letters van het alfabet en nog veel meer.
De film Demetri Martin: The Overthinker is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 56 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Demetri Martin: The Overthinker is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Demetri Martin: The Overthinker op IMDB

Score: 7,2 van de 10

With his signature one-liners and drawings, Demetri Martin muses on doughnut holes, dogs, sports bars, the alphabet's most aggressive letters and more.

Trailer

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Demetri Martin: The Overthinker

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.