Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Den of Thieves

Film, 2018, 124 minuten
Den of Thieves
Een bekwame bende bankovervallers beraamt een overval op de Federale Bank in L.A., die ondoordringbaar zou zijn, en moet het opnemen tegen een eliteteam van agenten.
De film Den of Thieves is uitgebracht in 2018 en duurt 124 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Den of Thieves op IMDB

Score: 7 van de 10

A gritty crime saga which follows the lives of an elite unit of the LA County Sheriff's Dept. and the state's most successful bank robbery crew as the outlaws plan a seemingly impossible heist on the Federal Reserve Bank.

Trailer

Acteurs in Den of Thieves

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Den of Thieves

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Set Up

Set Up

(2011)

Dead Man Down

Dead Man Down

(2013)

Homefront

Homefront

(2013)

Taken 3

Taken 3

(2014)

Wheelman

Wheelman

(2017)

Polar

Polar

(2019)

Parker

Parker

(2013)

Avengement

Avengement

(2019)

Proud Mary

Proud Mary

(2018)

The Saint

The Saint

(2017)

Bastille Day

Bastille Day

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.