Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Der NSU-Komplex

NSU-Complex: Nazi German Underground
Documentaire, 2016, 90 minuten
Der NSU-Komplex
Dertien jaar lang wist de ondergrondse neonazistische organisatie NSU de Duitse politie te ontlopen terwijl ze bommen plaatsten, banken beroofden en immigranten vermoordden.
De documentaire Der NSU-Komplex is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Der NSU-Komplex op Moviemeter

Score: 2,36 van de 5

Na de dood van de Duitse rechts-extremisten Uwe Mundlos en Uwe Böhnhardt dook een film op waarin de rechts-extremistische organisatie NSU prat ging op de tien moorden waarvoor de beide mannen verantwoordelijk zouden zijn. De zaak was daarmee niet opgelost, maar riep in plaats daarvan steeds meer vragen op. Wat dreef Uwe Mundlos, Uwe Böhnhardt en hun vrienden? Dertien jaar lang wist de ondergrondse neonazistische organisatie NSU de Duitse politie te ontlopen terwijl ze bommen plaatsten, banken beroofden en immigranten beroofden.

Der NSU-Komplex op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Nov 4, 2011, Eisenach,Thuringia, Germany: Uwe Mundlos and Uwe Böhnhardt burned to death in a mobile home. The end of two terrariums. For 16 years, their names were also known to the Federal Office for Constitutional Protection. The young neo-Nazis were temporarily observed, intercepted, persecuted. Informers always reported about them. Nevertheless, the two could dive, support and intercepted by a network of friends.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Engels;Turks

Meer zoals Der NSU-Komplex

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.