Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Der NSU-Komplex

NSU-Complex: Nazi German Underground
Documentaire, 2016, 90 minuten
Der NSU-Komplex
Dertien jaar lang wist de ondergrondse neonazistische organisatie NSU de Duitse politie te ontlopen terwijl ze bommen plaatsten, banken beroofden en immigranten vermoordden.
De documentaire Der NSU-Komplex is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Der NSU-Komplex op Moviemeter

Score: 2,36 van de 5

Na de dood van de Duitse rechts-extremisten Uwe Mundlos en Uwe Böhnhardt dook een film op waarin de rechts-extremistische organisatie NSU prat ging op de tien moorden waarvoor de beide mannen verantwoordelijk zouden zijn. De zaak was daarmee niet opgelost, maar riep in plaats daarvan steeds meer vragen op. Wat dreef Uwe Mundlos, Uwe Böhnhardt en hun vrienden? Dertien jaar lang wist de ondergrondse neonazistische organisatie NSU de Duitse politie te ontlopen terwijl ze bommen plaatsten, banken beroofden en immigranten beroofden.

Der NSU-Komplex op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Nov 4, 2011, Eisenach,Thuringia, Germany: Uwe Mundlos and Uwe Böhnhardt burned to death in a mobile home. The end of two terrariums. For 16 years, their names were also known to the Federal Office for Constitutional Protection. The young neo-Nazis were temporarily observed, intercepted, persecuted. Informers always reported about them. Nevertheless, the two could dive, support and intercepted by a network of friends.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Engels;Turks

Meer zoals Der NSU-Komplex

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Good Die Young
Vier mannen met geldproblemen ontmoeten elkaar en besluiten zonder enige ervaring een gewapende overval te plegen
The Stranger Let No Card
Een excentrieke nieuwkomer charmeert de mensen in een slaperig dorpje, maar achter zijn vrolijke persoonlijkheid gaan duistere plannen schuil voor een van de inwoners.