Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Der Wadenmesser

Documentaire, 2005, 84 minuten
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
De documentaire Der Wadenmesser is uitgebracht in 2005 en duurt 84 minuten. Kurt Palm ('Kafka, Kiffer und Chaoten') regisseert deze ongewone kijk op de geliefde componist uit Salzburg. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Excentriek.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Der Wadenmesser

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Antonio Machado. Los días azules
Deze documentaire duikt in de wereld van de beroemde Spaanse dichter Antonio Machado en verkent de plaatsen waar hij tijdens zijn leven woonde en werkte.