Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Der Wadenmesser

Documentaire, 2005, 84 minuten
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
De documentaire Der Wadenmesser is uitgebracht in 2005 en duurt 84 minuten. Kurt Palm ('Kafka, Kiffer und Chaoten') regisseert deze ongewone kijk op de geliefde componist uit Salzburg. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Excentriek.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Der Wadenmesser

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America
Slachtoffers, klokkenluiders en experts vertellen over het decennialange zwijgen rond het seksuele misbruik bij de Boy Scouts of America, en de hartverscheurende gevolgen daarvan.
A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case
Wanneer een 5-jarig meisje uit het appartement van haar vader valt, gaat haar moeder op zoek naar gerechtigheid. Ze komt daarbij in de nationale belangstelling te staan.
Untold: Hall of Shame
Onderzoek een van de grootste steroïdenschandalen in de sport via interviews met onder meer het hoofd van het BALCO-lab en sporters die verdacht werden van dopinggebruik.