Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DeRay Davis: How to Act Black

Film, 2017, 66 minuten
DeRay Davis: How to Act Black
De dynamische komiek DeRay Davis stuitert over het podium met zijn rake opmerkingen over het leven, daten en hoe je je als zwarte man staande houdt in de showbusiness.
De film DeRay Davis: How to Act Black is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.DeRay Davis: How to Act Black is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DeRay Davis: How to Act Black op IMDB

Score: 6 van de 10

Dynamic comic DeRay Davis hits the stage like a ball of fire, nailing the finer points of living, dating and handling show business as a black man.

Acteurs in DeRay Davis: How to Act Black

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals DeRay Davis: How to Act Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.