Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dérè: An African Tale

Tv-serie, 2016
Dérè: An African Tale

Dérè: An African Tale - Een visueel verbluffende tv-serie uit 2016

Dérè: An African Tale is een visueel verbluffende tv-serie uit 2016, geregisseerd door . De serie volgt het leven van de jonge Afrikaanse vrouw Dérè, die op zoek is naar haar ware identiteit. Ze reist door Afrika en ontdekt de schoonheid van het continent, maar ook de donkere kanten ervan.

De serie is een unieke combinatie van drama, avontuur en magie. Het verhaal wordt verteld door middel van prachtige beelden en muziek. De acteurs spelen hun rollen met veel passie en overtuiging. De serie biedt een interessante kijk op Afrikaanse cultuur en geschiedenis.

Dérè: An African Tale is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in Afrikaanse cultuur en geschiedenis. Het is een meeslepend verhaal dat je meeneemt op een reis door het continent. De serie laat zien hoe sterk en veerkrachtig Afrikaanse mensen zijn, ondanks alle tegenslagen die ze tegenkomen.

Dérè: An African Tale is een unieke tv-serie die je niet mag missen. Het biedt een interessante kijk op Afrikaanse cultuur en geschiedenis, terwijl het tegelijkertijd een meeslepend verhaal vertelt over de zoektocht naar identiteit. Als je geïnteresseerd bent in Afrikaanse cultuur, dan is dit absoluut een must-see!

Hoofdrolspelers in Dérè: An African Tale

Dérè: An African Tale uit 2016 is geregisseerd door en bevat een aantal bekende acteurs. De hoofdpersonen zijn onder andere Olu Jacobs, Joke Silva, Kunle Remi, Bimbo Manuel en Kehinde Bankole. Olu Jacobs is een veelgeprezen acteur die in verschillende films en series heeft gespeeld, waaronder de klassieker 'A Soldier's Story' uit 1984. Joke Silva is ook een veelgeprezen actrice die in verschillende films en series heeft gespeeld, waaronder 'The Wedding Party' uit 2016. Kunle Remi heeft meegespeeld in de tv-serie 'Tinsel' uit 2008. Bimbo Manuel heeft meegespeeld in de film 'The Figurine' uit 2009. Kehinde Bankole heeft meegespeeld in de film 'Phone Swap' uit 2012.

Feiten en geruchten rondom Dérè: An African Tale

  • De tv-serie Dérè: An African Tale uit 2016 werd geregisseerd door de Nigeriaanse regisseur Tunde Kelani.
  • De serie was de eerste Nollywood-serie die op televisie werd uitgezonden in Nigeria.
  • Er wordt gezegd dat de serie een van de meest succesvolle Nollywood-producties ooit is geweest.
  • Er doen geruchten de ronde dat er plannen zijn voor een vervolg op Dérè: An African Tale.
De tv-serie Dérè: An African Tale is uitgebracht in 2016. Deze miniserie met Weruche Opia als Dérè is een moderne interpretatie van het klassieke sprookje 'Assepoester'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Bitterzoet, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dérè: An African Tale

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tribhuvan Mishra CA Topper
Een bankcrisis dwingt de accountant Tribhuvan Mishra om als sekswerker te beginnen. Betekent dit dubbele bestaan het einde van zijn problemen of creëert het juist nieuwe?
Master of the House
Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat - en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is - komt een familie in een machtsstrijd terecht.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.