Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dérè: An African Tale

Tv-serie, 2016
Dérè: An African Tale

Dérè: An African Tale - Een visueel verbluffende tv-serie uit 2016

Dérè: An African Tale is een visueel verbluffende tv-serie uit 2016, geregisseerd door . De serie volgt het leven van de jonge Afrikaanse vrouw Dérè, die op zoek is naar haar ware identiteit. Ze reist door Afrika en ontdekt de schoonheid van het continent, maar ook de donkere kanten ervan.

De serie is een unieke combinatie van drama, avontuur en magie. Het verhaal wordt verteld door middel van prachtige beelden en muziek. De acteurs spelen hun rollen met veel passie en overtuiging. De serie biedt een interessante kijk op Afrikaanse cultuur en geschiedenis.

Dérè: An African Tale is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in Afrikaanse cultuur en geschiedenis. Het is een meeslepend verhaal dat je meeneemt op een reis door het continent. De serie laat zien hoe sterk en veerkrachtig Afrikaanse mensen zijn, ondanks alle tegenslagen die ze tegenkomen.

Dérè: An African Tale is een unieke tv-serie die je niet mag missen. Het biedt een interessante kijk op Afrikaanse cultuur en geschiedenis, terwijl het tegelijkertijd een meeslepend verhaal vertelt over de zoektocht naar identiteit. Als je geïnteresseerd bent in Afrikaanse cultuur, dan is dit absoluut een must-see!

Hoofdrolspelers in Dérè: An African Tale

Dérè: An African Tale uit 2016 is geregisseerd door en bevat een aantal bekende acteurs. De hoofdpersonen zijn onder andere Olu Jacobs, Joke Silva, Kunle Remi, Bimbo Manuel en Kehinde Bankole. Olu Jacobs is een veelgeprezen acteur die in verschillende films en series heeft gespeeld, waaronder de klassieker 'A Soldier's Story' uit 1984. Joke Silva is ook een veelgeprezen actrice die in verschillende films en series heeft gespeeld, waaronder 'The Wedding Party' uit 2016. Kunle Remi heeft meegespeeld in de tv-serie 'Tinsel' uit 2008. Bimbo Manuel heeft meegespeeld in de film 'The Figurine' uit 2009. Kehinde Bankole heeft meegespeeld in de film 'Phone Swap' uit 2012.

Feiten en geruchten rondom Dérè: An African Tale

  • De tv-serie Dérè: An African Tale uit 2016 werd geregisseerd door de Nigeriaanse regisseur Tunde Kelani.
  • De serie was de eerste Nollywood-serie die op televisie werd uitgezonden in Nigeria.
  • Er wordt gezegd dat de serie een van de meest succesvolle Nollywood-producties ooit is geweest.
  • Er doen geruchten de ronde dat er plannen zijn voor een vervolg op Dérè: An African Tale.
De tv-serie Dérè: An African Tale is uitgebracht in 2016. Deze miniserie met Weruche Opia als Dérè is een moderne interpretatie van het klassieke sprookje 'Assepoester'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Bitterzoet, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dérè: An African Tale

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.