Derek

Tv-serie, 2015, 669 beoordelingen
Derek
Ricky Gervais is niet alleen de maker van deze hartverwarmende comedyserie, hij speelt er ook de hoofdrol in als loyale goedgelovige verzorger in een Engels verpleeghuis.
De tv-serie Derek is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Ricky Gervais kreeg een Emmy-nominatie voor Beste mannelijke hoofdrol in een comedyserie voor zijn acteerwerk als Derek. Deze tv-serie is Droge humor, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derek op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Deze film is gebaseerd op een voorheen opgenomen, maar niet eerder vertoond video-interview met een van de meest vooraanstaande Britse filmmakers Derek Jarman. Het interview werd in 1990 gehouden, kort voordat hij aan aids stierf. De film is tevens een portret van het Engeland in de periode 1960 tot 1990 en begint met de schepping van de zogenaamde undergound punk art.

Derek op IMDB

Score: 8 van de 10

Derek is a loyal nursing home caretaker who sees only the good in his quirky co-workers as they struggle against prejudice and shrinking budgets to care for their elderly residents.

Acteurs in Derek

Meer zoals Derek

Mad Men

Mad Men

(2014)

Archer

Archer

(2021)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Mirror
Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.
Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.