Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derren Brown: Apocalypse and Fear

Tv-serie, 2012
Derren Brown: Apocalypse and Fear
De mentalist tilt mentale trucs naar een nieuw niveau: hij laat het publiek geloven in een zombie-apocalyps, een medicijn tegen angst en een hogere macht.
De tv-serie Derren Brown: Apocalypse and Fear is uitgebracht in 2012. Derren Brown: Apocalypse won de Laurence Olivier Award en een BAFTA voor Beste entertainmentteam. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derren Brown: Apocalypse and Fear op IMDB

Score: 7,9 van de 10

A member of the public is given a second chance at life when mentalist Derren Brown makes him realize how important life is by tricking him into believing that a meteor has hit the earth and is now populated by zombies.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Derren Brown: Apocalypse and Fear

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.