Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derren Brown: Apocalypse and Fear

Tv-serie, 2012
Derren Brown: Apocalypse and Fear
De mentalist tilt mentale trucs naar een nieuw niveau: hij laat het publiek geloven in een zombie-apocalyps, een medicijn tegen angst en een hogere macht.
De tv-serie Derren Brown: Apocalypse and Fear is uitgebracht in 2012. Derren Brown: Apocalypse won de Laurence Olivier Award en een BAFTA voor Beste entertainmentteam. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derren Brown: Apocalypse and Fear op IMDB

Score: 7,9 van de 10

A member of the public is given a second chance at life when mentalist Derren Brown makes him realize how important life is by tricking him into believing that a meteor has hit the earth and is now populated by zombies.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Derren Brown: Apocalypse and Fear

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.