Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derren Brown: Sacrifice

Film, 2018, 49 minuten
Derren Brown: Sacrifice
Illusionist Derren Brown bedenkt een psychologisch experiment waarin hij een gewone persoon via manipulatie probeert over te halen zich op te offeren voor een onbekende.
De film Derren Brown: Sacrifice is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 49 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Derren Brown: Sacrifice is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Controversieel, Reality, Provocerend, Psychologisch spel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derren Brown: Sacrifice op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Illusionist Derren Brown concocts a psychological experiment in which he tries to manipulate an ordinary person into taking a bullet for a stranger

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Engels (Verenigd Koninkrijk) [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Derren Brown: Sacrifice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.