Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derren Brown: Sacrifice

Film, 2018, 49 minuten
Derren Brown: Sacrifice
Illusionist Derren Brown bedenkt een psychologisch experiment waarin hij een gewone persoon via manipulatie probeert over te halen zich op te offeren voor een onbekende.
De film Derren Brown: Sacrifice is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 49 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Derren Brown: Sacrifice is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Controversieel, Reality, Provocerend, Psychologisch spel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derren Brown: Sacrifice op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Illusionist Derren Brown concocts a psychological experiment in which he tries to manipulate an ordinary person into taking a bullet for a stranger

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje);Engels (Verenigd Koninkrijk) [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Derren Brown: Sacrifice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.