Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derren Brown: The Push

Film, 2018, 69 minuten
Derren Brown: The Push
Mentalist Derren Brown voert een gedurfd experiment uit dat laat zien hoe je via manipulatie gewone mensen kunt aanzetten tot schokkende daden.
De film Derren Brown: The Push is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 69 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Derren Brown: The Push

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Next in Fashion
Getalenteerde ontwerpers uit de hele wereld strijden om 250.000 dollar en de kans om te worden gekroond tot het volgende grote modetalent.
Ainori Love Wagon: African Journey
Zeven vreemden verlaten Japan en gaan samen op reis door Afrika om liefde te vinden. Een reis vol uitdagingen, avontuur en romantiek!
What the Love! with Karan Johar
Samen met beroemde gasten en een glamourteam helpt filmmaker Karan Johar zes singles bij persoonlijke problemen tijdens hun zoektocht naar liefde.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Een nieuwsgierige Gwyneth Paltrow neemt samen met haar goop-team psychedelica, de werking van energie en andere uitdagende wellnessthema's onder de loep.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.