Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derry Girls

Tv-serie, 2018
Derry Girls
In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.
De tv-serie Derry Girls is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derry Girls op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Features the personal exploits of a 16 year old girl, her family and friends during the Troubles in the early 90s.

Acteurs in Derry Girls

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Derry Girls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.