Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Derry Girls

Tv-serie, 2019
Derry Girls
In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.
De tv-serie Derry Girls is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Excentriek, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Derry Girls op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Features the personal exploits of a 16 year old girl, her family and friends during the Troubles in the early 90s.

Acteurs in Derry Girls

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Derry Girls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.