Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Descendant

Documentaire, 2022, 109 minuten
Descendant
Afstammelingen van de tot slaaf gemaakte Afrikanen op een illegaal schip dat in 1860 in Alabama aankwam, zoeken gerechtigheid en heling als de resten van het schip worden ontdekt.
De documentaire Descendant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Deze documentaire over de nalatenschap van een illegaal slavenschip won de speciale juryprijs tijdens Sundance. Geschikt voor alle leeftijden. Descendant is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ind
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Descendant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
Live to Lead
Leiders die een verschil willen maken in de wereld, delen hun inspirerende levensverhalen in deze serie met prins Harry en Meghan als uitvoerend producenten.
Making The Witcher: Blood Origin
Neem een kijkje achter de schermen met de sterren en makers van 'The Witcher: Blood Origin' en leer meer over de overlevering, de muziek en de opbouw van de wereld.