Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Desperado

Film, 1995, 104 minuten
Desperado
Een mysterieuze gitarist wil de dood van zijn vriendin wreken. Hij spoort de verachtelijke drugsbaron op die verantwoordelijk is voor de wandaad en rekent met hem af.
De film Desperado is uitgebracht in 1995 en duurt 104 minuten. Het tweede hoofdstuk van de Mexico-trilogie van Robert Rodriguez. Met Antonio Banderas, Salma Hayek en Steve Buscemi. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Desperado

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Desperado

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carga Máxima
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.