Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Desperado

Film, 1995, 104 minuten
Desperado
Een mysterieuze gitarist wil de dood van zijn vriendin wreken. Hij spoort de verachtelijke drugsbaron op die verantwoordelijk is voor de wandaad en rekent met hem af.
De film Desperado is uitgebracht in 1995 en duurt 104 minuten. Het tweede hoofdstuk van de Mexico-trilogie van Robert Rodriguez. Met Antonio Banderas, Salma Hayek en Steve Buscemi. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Desperado

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Frans
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Desperado

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.