Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Despido Procedente

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuten
Despido Procedente
Het leven van een in Argentinië werkende Spanjaard staat op zijn kop als een vreemde die hij per ongeluk de verkeerde weg heeft gewezen, een vergoeding eist.
De film Despido Procedente is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Despido Procedente is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Despido Procedente op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Acteurs in Despido Procedente

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Despido Procedente

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.