Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Despido Procedente

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuten
Despido Procedente
Het leven van een in Argentinië werkende Spanjaard staat op zijn kop als een vreemde die hij per ongeluk de verkeerde weg heeft gewezen, een vergoeding eist.
De film Despido Procedente is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Despido Procedente is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Despido Procedente op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Acteurs in Despido Procedente

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Despido Procedente

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.