Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Destination Wedding

Film, 2018, 86 minuten
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.
De film Destination Wedding is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Keanu Reeves en Winona Ryder maken ongeremd grappen over de liefde tijdens hun vierde samenwerking in deze romcom. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Cynisch, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Destination Wedding op IMDB

Score: 6 van de 10

The story of two miserable and unpleasant wedding guests, Lindsay and Frank, who develop a mutual affection despite themselves.

Acteurs in Destination Wedding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Destination Wedding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.
Happy Ending
Luna heeft al een jaar een gelukkige relatie met Mink, maar doet hem nu het voorstel om nog iemand bij hun seksleven te betrekken. Dit zet hun band volledig op zijn kop.