Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Destination Wedding

Film, 2018, 86 minuten
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.
De film Destination Wedding is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Cynisch, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Destination Wedding op IMDB

Score: 6 van de 10

The story of two miserable and unpleasant wedding guests, Lindsay and Frank, who develop a mutual affection despite themselves.

Acteurs in Destination Wedding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Destination Wedding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vir Das: For India
Van de Veda's tot Vasco da Gama tot nietszeggende Bollywood-verhaallijnen: comedian Vir Das viert de geschiedenis van India met zijn unieke kijk op het land.
Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Stand-upcomedian Alex Fernández vertelt zijn bekende autobiografische verhalen, maar gaat deze keer dieper met een gevoelige anekdote over een van zijn broers.
A Sun
Een familie probeert zich te verzoenen met het feit dat hun jongere zoon in de gevangenis is beland, maar krijgt met een nog groter drama te maken.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.