Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Destination Wedding

Film, 2018, 86 minuten
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.
De film Destination Wedding is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Cynisch, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Destination Wedding op IMDB

Score: 6 van de 10

The story of two miserable and unpleasant wedding guests, Lindsay and Frank, who develop a mutual affection despite themselves.

Acteurs in Destination Wedding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Destination Wedding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
Shanghai Fortress
Een jonge man valt voor een heroïsche generaal en treedt snel in haar voetsporen als de mensheid de aarde verdedigt tegen buitenaardse wezens die een energiebron zoeken.
Tall Girl
Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.
Bill Burr: Paper Tiger
In een scherpe standup-special opgenomen in Londen neemt Bill Burr de verontwaardigingscultuur, mannelijk feminisme, culturele toe-eigening, robotseks en meer op de hak.
Drunk Parents
Twee wanhopige ouders doen er alles aan om hun financiële problemen te verbergen voor hun dochter en vrienden.