Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Destination Wedding

Film, 2018, 86 minuten
Destination Wedding
Twee misantropische, praatgrage vrijgezellen zijn tegen hun zin op weg naar een bruiloft in het wijngebied van Californië. Als ze elkaar ontmoeten, wordt het hommeles.
De film Destination Wedding is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Keanu Reeves en Winona Ryder maken ongeremd grappen over de liefde tijdens hun vierde samenwerking in deze romcom. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Cynisch, Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Destination Wedding op IMDB

Score: 6 van de 10

The story of two miserable and unpleasant wedding guests, Lindsay and Frank, who develop a mutual affection despite themselves.

Acteurs in Destination Wedding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Destination Wedding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.