Devil

Film, 2010, 80 minuten, 1.573.062 beoordelingen
Devil
Detective Bowden moet vijf mensen redden die gevangen zitten in een lift en hij moet dat snel doen want een van hen is de duivel.
De film Devil is uitgebracht in 2010 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Devil op Moviemeter

Bowden (Chris Messina), een politierechercheur die net van de drank af is, onderzoekt een vreemde zelfmoord, als hij plotseling wordt opgeroepen voor een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis; vijf mensen zitten vast in de lift van een enorme wolkenkrabber. Maar het duurt niet lang voordat er een aantal buitengewone dingen beginnen te gebeuren en de mensen in de lift zelfs op onverklaarbare wijze één voor één sterven. Een strijd op leven en dood begint.

Trailer

Acteurs in Devil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Devil

Cloverfield

Cloverfield

(2008)

Satanic

Satanic

(2016)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Kring

Kring

(2015)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Clinical

Clinical

(2017)

Creep 2

Creep 2

(2017)

Horror Story

Horror Story

(2013)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.