Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)

Film, 2010, 102 minuten
Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)
In dit intieme drama krijgen vier mensen uit verschillende kasten door omstandigheden een band. Normaal gesproken hadden ze nooit vrienden kunnen worden.
De film Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) is uitgebracht in 2010 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dhobi Ghat (Mumbai Diaries) op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The lives of four people intersect in Mumbai: a washer-man who wants to become an actor, a banker-turned-photographer, a painter looking for inspiration, and a newly-married immigrant who journals her experiences on home video.

Acteurs in Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dhobi Ghat (Mumbai Diaries)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.