Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Diablero

Tv-serie, 2018
Diablero
Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.
De tv-serie Diablero is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Mexico) en Humberto Busto (El Chapo). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Diablero is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Diablero op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Diablero is a TV series starring Christopher Von Uckermann, Giselle Kuri, and Fátima Molina. A fallen priest, a legendary demon hunter, and a modern day superhero join forces to battle evil.

Acteurs in Diablero

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Frans;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans;Spaans

Meer zoals Diablero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!