Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Diablero

Tv-serie, 2020
Diablero
Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.
De tv-serie Diablero is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Mexico) en Humberto Busto (El Chapo). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Diablero is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Diablero op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Diablero is a TV series starring Christopher Von Uckermann, Giselle Kuri, and Fátima Molina. A fallen priest, a legendary demon hunter, and a modern day superhero join forces to battle evil.

Acteurs in Diablero

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Frans;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans;Spaans

Meer zoals Diablero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?