Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Diablero

Tv-serie, 2020
Diablero
Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.
De tv-serie Diablero is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Mexico) en Humberto Busto (El Chapo). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Diablero is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Diablero op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Diablero is a TV series starring Christopher Von Uckermann, Giselle Kuri, and Fátima Molina. A fallen priest, a legendary demon hunter, and a modern day superhero join forces to battle evil.

Acteurs in Diablero

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel];Engels;Frans;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans;Spaans

Meer zoals Diablero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip and Potato: Chip’s Holiday
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.