Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Diana: In Her Own Words

Documentaire, 2017, 113 minuten
Diana: In Her Own Words
Aan de hand van archiefbeelden en privéopnamen geeft deze documentaire een openhartige kijk in het leven van de geliefde prinses.
De documentaire Diana: In Her Own Words is uitgebracht in 2017 en duurt 113 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Diana: In Her Own Words op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Documentaire over prinses Diana. De film bevat onder andere nooit eerder vertoonde beeldopnames met Diana en acteur Peter Settelen. Diana huurde hem in, zodat hij haar kon helpen bij het voorbereiden van publieke toespraken. Ook werpt de documentaire een blik op het privéleven van Diana, waaronder haar relatie met de prins van Wales en haar huwelijk.

Diana: In Her Own Words op IMDB

Score: 7,9 van de 10

This documentary uses the recordings Princess Diana made for the book that was written by Andrew Morton. In this documentary Diana narrates her life and the events that surrounded her.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks;Spaans;Duits
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Diana: In Her Own Words

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.