Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dicte

Tv-serie, 2016, 53.720 beoordelingen
Dicte
Dicte Svendsen wordt misdaadjournalist en dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid kan ze gecompliceerde misdaden sneller oplossen dan het lokale rechercheteam.
De tv-serie Dicte is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dicte op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Dicte is a dedicated reporter and refuses to give up before she has her story. Her stubbornes gives her problems immediately with the policeman John Wagner, and they often get into clashes with each other.

Acteurs in Dicte

Audio en ondertiteling

Audio: Deens
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dicte

Wallander

Wallander

(2015)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

The Killing

The Killing

(2021)

Bron

Bron

(2015)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Top of the Lake
Rechercheur Robin Griffin doet onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.