Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Diecisiete

Film, 2019, 99 minuten
Diecisiete
Een jongen ontsnapt uit de gevangenis en trekt samen met zijn broer en oma door Cantabrië op zoek naar zijn therapiehond. Op deze tocht komen de drie weer tot elkaar.
De film Diecisiete is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Geschreven en geregisseerd door de bekroonde filmmaker Daniel Sánchez Arévalo (Dark Blue Almost Black, Family United). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Diecisiete is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Diecisiete op IMDB

Score: 7,3 van de 10

To find a shelter dog he befriended, a 17-year-old boy escapes a juvenile detention center and is joined on his quest by his older brother.

Acteurs in Diecisiete

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Diecisiete

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.