Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin

Film, 2016, 68 minuten
Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin
De scherpzinnige en populaire Duitse cabaretier verklaart zijn theorieën over gendergerelateerde normen, oerinstincten en een uitgesproken gastro-intestinale oerknal.
De film Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 68 minuten. De pientere cabaretier Dieter Nuhr ontving in 2008 de IQ-prijs van Mensa voor zijn bijdrages aan comedy en filosofie. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin is a TV special starring Dieter Nuhr. The cerebral and popular German cabaret comic expounds his theories on gender norms, primal instincts and a decidedly gastrointestinal Big Bang.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Dieter Nuhr: Nuhr in Berlin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.