Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dil Dhadakne Do

Film, 2015, 173 minuten
Dil Dhadakne Do
Een rijk, disfunctioneel gezin organiseert een cruisevakantie voor familie en vrienden, maar moet de harde waarheid achter de onberispelijke façade onder ogen zien.
De film Dil Dhadakne Do is uitgebracht in 2015 en duurt 173 minuten. In dit ensembledrama van regisseur Zoya Akhtar spelen Priyanka Chopra, Ranveer Singh, Anushka Sharma en Farhan Akhtar. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Charmant, Ontroerend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dil Dhadakne Do

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Dil Dhadakne Do

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.