Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dil Se

From the Heart
Film, 1998, 165 minuten
Dil Se
Op pad voor een interview voor All-India Radio ontmoet Amar Varma zijn droomvrouw, Meghna. Maar ondanks Amars vele avances wijst de mysterieuze Meghna hem af. Waarom?
De film Dil Se is uitgebracht in 1998 en duurt 165 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Spannend, Romantisch, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dil Se op IMDB

Score: 7,7 van de 10

The clash between love and ideology is portrayed in this love story between a radio executive and a beautiful revolutionary

Acteurs in Dil Se

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals Dil Se

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Una moglie bellissima
Het leven van een gelukkig getrouwd stel wordt op zijn kop gezet wanneer een charmante fotograaf de vrouw vraagt om naakt voor een populaire kalender te poseren.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.