Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dilwale

Film, 2015, 153 minuten
Dilwale
Een jong stel wordt verliefd, maar tegenstrijdige loyaliteiten drijven hen uiteen. Jaren later komt het lot tussenbeide en krijgen ze een tweede kans.
De film Dilwale is uitgebracht in 2015 en duurt 153 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dilwale op Moviemeter

Score: 2,57 van de 5

Dilwale vertelt het verhaal van Raj, Meera en hun betoverende relatie die voortkomt uit jarenlange haat voor elkaar. Ondanks de intense liefde die Raj en Meera nu voor elkaar hebben, zitten ze midden in een gewelddadig conflict tussen hun eigen families. Is de liefde tussen Raj en Meera's sterk genoeg om dit obstakel te overwinnen?

Dilwale op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Raj is a Mafia member. One day he meet a girl (Meera) while chasing by his rival gang and falls in love with her. Later he finds out that this girl is the daughter of the leader of his rival gang. Yet their love story continues until he was shot by his girlfriend upon a deep misunderstanding. After that incident these two lovers lives separate until their siblings fallen in love. With this new love story their paths intertwines again.

Acteurs in Dilwale

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Dilwale

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

TE3N

TE3N

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.