Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Tv-serie, 2018
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.
De tv-serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze komische sciencefictionserie is gebaseerd op de romans van Douglas Adams (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Breinbrekend, Meeslepend, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirk Gently's Holistic Detective Agency op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Dirk Gently's Holistic Detective Agency is a TV series starring Samuel Barnett, Elijah Wood, and Hannah Marks. Holistic detective Dirk Gently investigates cases involving the supernatural.

Acteurs in Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Dirk Gently's Holistic Detective Agency

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.