Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Tv-serie, 2018
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.
De tv-serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze komische sciencefictionserie is gebaseerd op de romans van Douglas Adams (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Breinbrekend, Meeslepend, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirk Gently's Holistic Detective Agency op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Dirk Gently's Holistic Detective Agency is a TV series starring Samuel Barnett, Elijah Wood, and Hannah Marks. Holistic detective Dirk Gently investigates cases involving the supernatural.

Acteurs in Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Dirk Gently's Holistic Detective Agency

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.