Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Tv-serie, 2018
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.
De tv-serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze komische sciencefictionserie is gebaseerd op de romans van Douglas Adams (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Breinbrekend, Meeslepend, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirk Gently's Holistic Detective Agency op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Dirk Gently's Holistic Detective Agency is a TV series starring Samuel Barnett, Elijah Wood, and Hannah Marks. Holistic detective Dirk Gently investigates cases involving the supernatural.

Acteurs in Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Dirk Gently's Holistic Detective Agency

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.