Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dirty John: The Dirty Truth

Documentaire, 2019, 86 minuten
Dirty John: The Dirty Truth
In interviews beschrijven voormalige vrienden, vrouwen en politierechercheurs de huiveringwekkende criminele loopbaan van manipulator John Meehan.
De documentaire Dirty John: The Dirty Truth is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.

Dirty John: The Dirty Truth op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Interviews with former girlfriends, ex-wives of John Meehan, police detectives detail the chilling decades-long criminal career.

Acteurs in Dirty John: The Dirty Truth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Dirty John: The Dirty Truth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
Glitch Techs
Twee tieners werken in een gamewinkel als dekmantel voor hun werkelijke taak: jagen op videogamemonsters die zijn uitgebroken in de echte wereld.