Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dirty Money

Tv-serie, 2018
Dirty Money
Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.
De tv-serie Dirty Money is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Gemaakt door Oscar-winnaar Alex Gibney, bekend van zijn documentaires over Enron, Wikileaks, Scientology en meer. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Dirty Money is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend, Controversieel, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dirty Money op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Dirty Money is a TV series starring William Ackman, Alberto Ayala, and A.J. Benza. A Netflix Original Series documenting various stories about exposing the greed, corruption, and crime spreading through the global economy.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dirty Money

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.