Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Disjointed

Tv-serie, 2018
Disjointed
Activiste Ruth Whitefeather Feldman runt een wietapotheek en moedigt haar trouwe patiënten aan om vooral te relaxen en te genieten van het high worden.
De tv-serie Disjointed is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Kathy Bates speelt de hoofdrol in deze comedy van Chuck Lorre (The Big Bang Theory) en David Javerbaum (The Daily Show). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Disjointed is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Disjointed op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Disjointed is a TV series starring Kathy Bates, Aaron Moten, and Elizabeth Alderfer. Cannabis legend Ruth Whitefeather Feldman employs her newly graduated son and a team of young

Acteurs in Disjointed

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Disjointed

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Story of…Beef
Volg de geschiedenis van een van de populairste rode vleessoorten op aarde, van prehistorische wilde ossen tot basisvoedsel in culturen over de hele wereld.
Story of…Cheese
Bekwame makers tonen de rijke tradities en ingewikkelde processen om een wereldwijd geliefd product te vervaardigen: kaas.
Story of…Chocolate
Volg de transformatie van deze heerlijke delicatesse, van boon tot reep en van offer aan de goden tot decadent dessert.
Story of…Coffee
Koffie werd in de middeleeuwen in Afrika ontdekt, waarna het in allerlei vormen een wereldwijd fenomeen werd, variërend van duister mengsel tot ambachtelijk brouwsel.