Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

District 9

Sector 9
Film, 2009, 112 minuten, 5.825.524 beoordelingen
District 9
Na jaren van segregatie en dwangarbeid, sluit een ras van gestrande aliens zich aan bij een verzetsbeweging onder leiding van een wrede regeringsagent.
De film District 9 is uitgebracht in 2009 en duurt 112 minuten. Deze low-budget sci-fi-thriller was een kritische hit met maar liefst vier Oscar-nominaties, waaronder Beste film. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

District 9 op Moviemeter

Het verhaal over een fictionele wereld waarin onze Aarde in het jaar 1982 door buitenaards leven wordt gevonden. De mensheid heeft dit buitenaardse ras echter als tweederangsburgers ondergebracht in getto's in Zuid-Afrika. Ze krijgen steun van een overheidsfunctionaris wanneer deze hun biotechnologie ontdekt.

District 9 op IMDB

Score: 8 van de 10

An extraterrestrial race forced to live in slum-like conditions on Earth suddenly finds a kindred spirit in a government agent who is exposed to their biotechnology.

Acteurs in District 9

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals District 9

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love, Sex and 30 Candles
In het jaar dat ze 30 worden, krijgen vier beste vriendinnen te maken met relaties, liefdesverdriet en een schokkende situatie waardoor hun vriendschap uiteen dreigt te vallen.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.