Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Divines

Film, 2016, 107 minuten
Divines
Een pientere tiener en haar bijdehante beste vriendin zijn vastberaden om rijk te worden door in de voetsporen te treden van een opzichtige vrouwelijke drugsdealer.
De film Divines is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Regisseur Houda Benyamina ontving voor haar debuutfilm een Caméra d'Or op het filmfestival van Cannes. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Divines op Moviemeter

In een getto waar handel en religie hand in hand gaan hunkert Dounia naar macht en succes. Gesteund door Maimouna, haar beste vriendin, besluit ze om de voetsporen te volgen van Rebecca, een gerespecteerde drugsdealer. Haar ontmoeting met Djigui, een sensuele jonge danser, zal haar dagelijks leven grondig veranderen.

Divines op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Divines is a movie starring Oulaya Amamra, Déborah Lukumuena, and Kevin Mischel. A street teenager from a dysfunctional family from a banlieue (HLMs) in Paris comes across a young dancer who turns her life upside down.

Acteurs in Divines

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Divines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
A Man of Action
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
Colette
Een man verhuist zijn vrouw naar magisch Parijs, waar ze zijn broodschrijver wordt. Ze vecht er, gesterkt door succes, voor haar identiteit als schrijver en vrijdenker.