Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Divines

Film, 2016, 107 minuten
Divines
Een pientere tiener en haar bijdehante beste vriendin zijn vastberaden om rijk te worden door in de voetsporen te treden van een opzichtige vrouwelijke drugsdealer.
De film Divines is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Regisseur Houda Benyamina ontving voor haar debuutfilm een Caméra d'Or op het filmfestival van Cannes. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Divines op Moviemeter

In een getto waar handel en religie hand in hand gaan hunkert Dounia naar macht en succes. Gesteund door Maimouna, haar beste vriendin, besluit ze om de voetsporen te volgen van Rebecca, een gerespecteerde drugsdealer. Haar ontmoeting met Djigui, een sensuele jonge danser, zal haar dagelijks leven grondig veranderen.

Divines op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Divines is a movie starring Oulaya Amamra, Déborah Lukumuena, and Kevin Mischel. A street teenager from a dysfunctional family from a banlieue (HLMs) in Paris comes across a young dancer who turns her life upside down.

Acteurs in Divines

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Divines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Time: Le temps d'un hiver
Fotografen leggen momenten vast van extreme wintersporten, waaronder duizelingwekkende en gedurfde skitechnieken.