Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Divines

Film, 2016, 107 minuten
Divines
Een pientere tiener en haar bijdehante beste vriendin zijn vastberaden om rijk te worden door in de voetsporen te treden van een opzichtige vrouwelijke drugsdealer.
De film Divines is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 107 minuten. Regisseur Houda Benyamina ontving voor haar debuutfilm een Caméra d'Or op het filmfestival van Cannes. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Divines op Moviemeter

In een getto waar handel en religie hand in hand gaan hunkert Dounia naar macht en succes. Gesteund door Maimouna, haar beste vriendin, besluit ze om de voetsporen te volgen van Rebecca, een gerespecteerde drugsdealer. Haar ontmoeting met Djigui, een sensuele jonge danser, zal haar dagelijks leven grondig veranderen.

Divines op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Divines is a movie starring Oulaya Amamra, Déborah Lukumuena, and Kevin Mischel. A street teenager from a dysfunctional family from a banlieue (HLMs) in Paris comes across a young dancer who turns her life upside down.

Acteurs in Divines

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans - Audiodescriptie;Duits;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Divines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.