Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dix pour cent

Call My Agent!
Tv-serie, 2018
Dix pour cent
Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
De tv-serie Dix pour cent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De gastrollen worden waargenomen door sterren als Césarwinnaars Nathalie Baye, François Berléand en Cécile de France. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dix pour cent op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na een onverwachte recessie doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hierdoor ontstaan de nodige intriges. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf is het vaak ook net een soapserie.

Dix pour cent op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In Paris, France, a group of movie-star agents go about their lives and work, and they'll have to figure out how to carry on with the agency after the passing of their fearless leader. This hour-long drama plays out much like a soap opera, with more realistic problems and concerns. They don't do Olympic-size gymnastics to get you to believe a plot or to create drama.

Acteurs in Dix pour cent

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Dix pour cent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.