Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dix pour cent

Call My Agent!
Tv-serie, 2018
Dix pour cent
Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
De tv-serie Dix pour cent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De gastrollen worden waargenomen door sterren als Césarwinnaars Nathalie Baye, François Berléand en Cécile de France. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dix pour cent op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na een onverwachte recessie doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hierdoor ontstaan de nodige intriges. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf is het vaak ook net een soapserie.

Dix pour cent op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In Paris, France, a group of movie-star agents go about their lives and work, and they'll have to figure out how to carry on with the agency after the passing of their fearless leader. This hour-long drama plays out much like a soap opera, with more realistic problems and concerns. They don't do Olympic-size gymnastics to get you to believe a plot or to create drama.

Acteurs in Dix pour cent

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Dix pour cent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?