Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dix pour cent

Call My Agent!
Tv-serie, 2018
Dix pour cent
Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
De tv-serie Dix pour cent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De gastrollen worden waargenomen door sterren als Césarwinnaars Nathalie Baye, François Berléand en Cécile de France. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dix pour cent op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na een onverwachte recessie doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hierdoor ontstaan de nodige intriges. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf is het vaak ook net een soapserie.

Dix pour cent op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In Paris, France, a group of movie-star agents go about their lives and work, and they'll have to figure out how to carry on with the agency after the passing of their fearless leader. This hour-long drama plays out much like a soap opera, with more realistic problems and concerns. They don't do Olympic-size gymnastics to get you to believe a plot or to create drama.

Acteurs in Dix pour cent

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Dix pour cent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.