Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dix pour cent

Call My Agent!
Tv-serie, 2018
Dix pour cent
Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
De tv-serie Dix pour cent is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De gastrollen worden waargenomen door sterren als Césarwinnaars Nathalie Baye, François Berléand en Cécile de France. Deze tv-serie is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dix pour cent op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na een onverwachte recessie doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hierdoor ontstaan de nodige intriges. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf is het vaak ook net een soapserie.

Dix pour cent op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In Paris, France, a group of movie-star agents go about their lives and work, and they'll have to figure out how to carry on with the agency after the passing of their fearless leader. This hour-long drama plays out much like a soap opera, with more realistic problems and concerns. They don't do Olympic-size gymnastics to get you to believe a plot or to create drama.

Acteurs in Dix pour cent

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Dix pour cent

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.