Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Do Do Sol Sol La La Sol

Tv-serie, 2020
Do Do Sol Sol La La Sol
Een rijke pianiste raakt alles kwijt, maar wordt door glinsterende sterretjes naar een klein dorpje geleid, waar ze hoop, liefde en een thuis vindt.
De tv-serie Do Do Sol Sol La La Sol is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Charmant, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Do Do Sol Sol La La Sol

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Do Do Sol Sol La La Sol

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.