Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Doctor Foster

Tv-serie, 2017
Doctor Foster
Dr. Gemma Foster denkt dat haar man een affaire heeft. Ze gaat zelf op onderzoek uit en raakt er langzaam maar zeker helemaal door geobsedeerd.
De tv-serie Doctor Foster is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Doctor Foster op Moviemeter

Gemma Foster is een vrouw die alles onder controle heeft. Ze is het middelpunt van haar gemeenschap, een vrouw waar men vertrouwen in heeft. Maar haar leven staat op het punt van exploderen wanneer zij vermoedt dat haar man een affaire heeft en achter de waarheid komt.

Doctor Foster op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Doctor Gemma Foster's life is about to be torn apart. She's a talented family doctor at the heart of her community, a loving wife and mother, a woman people can trust. But her world is fractured the moment she suspects her husband, Simon, of having an affair. Determined to discover the truth, Gemma unearths dark secrets that threaten everything she loves. As her life and the lives of her patients and family are thrown into chaos, only one thing is certain - Gemma will find herself behaving in ways she could never have imagined.

Trailer

Acteurs in Doctor Foster

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Doctor Foster

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Velvet

Velvet

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.