Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Doctor Foster

Tv-serie, 2017
Doctor Foster
Dr. Gemma Foster denkt dat haar man een affaire heeft. Ze gaat zelf op onderzoek uit en raakt er langzaam maar zeker helemaal door geobsedeerd.
De tv-serie Doctor Foster is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Duister, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Doctor Foster op Moviemeter

Gemma Foster is een vrouw die alles onder controle heeft. Ze is het middelpunt van haar gemeenschap, een vrouw waar men vertrouwen in heeft. Maar haar leven staat op het punt van exploderen wanneer zij vermoedt dat haar man een affaire heeft en achter de waarheid komt.

Doctor Foster op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Doctor Gemma Foster's life is about to be torn apart. She's a talented family doctor at the heart of her community, a loving wife and mother, a woman people can trust. But her world is fractured the moment she suspects her husband, Simon, of having an affair. Determined to discover the truth, Gemma unearths dark secrets that threaten everything she loves. As her life and the lives of her patients and family are thrown into chaos, only one thing is certain - Gemma will find herself behaving in ways she could never have imagined.

Trailer

Acteurs in Doctor Foster

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Doctor Foster

Luther

Luther

(2019)

Homeland

Homeland

(2018)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2014)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Velvet

Velvet

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.