Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Doctor Foster

Tv-serie, 2017
Doctor Foster
Dr. Gemma Foster denkt dat haar man een affaire heeft. Ze gaat zelf op onderzoek uit en raakt er langzaam maar zeker helemaal door geobsedeerd.
De tv-serie Doctor Foster is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Doctor Foster op Moviemeter

Gemma Foster is een vrouw die alles onder controle heeft. Ze is het middelpunt van haar gemeenschap, een vrouw waar men vertrouwen in heeft. Maar haar leven staat op het punt van exploderen wanneer zij vermoedt dat haar man een affaire heeft en achter de waarheid komt.

Doctor Foster op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Doctor Gemma Foster's life is about to be torn apart. She's a talented family doctor at the heart of her community, a loving wife and mother, a woman people can trust. But her world is fractured the moment she suspects her husband, Simon, of having an affair. Determined to discover the truth, Gemma unearths dark secrets that threaten everything she loves. As her life and the lives of her patients and family are thrown into chaos, only one thing is certain - Gemma will find herself behaving in ways she could never have imagined.

Trailer

Acteurs in Doctor Foster

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Doctor Foster

Homeland

Homeland

(2019)

Downton Abbey

Downton Abbey

(2015)

River

River

(2015)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Grand Hotel

Grand Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Velvet

Velvet

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.