Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dolfje Weerwolfje

Film, 2011, 94 minuten, 4.873 beoordelingen
Dolfje Weerwolfje
Dolfje verandert op zijn zevende verjaardag in een wit pluizig dier: een wolfje. Dolfje wil zijn geheim koste wat kost bewaren. Maar of dat gaat lukken?
De film Dolfje Weerwolfje is uitgebracht in 2011 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Gezinsvriendelijk.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dolfje Weerwolfje op Moviemeter

Als de zachtaardige Dolfje op de nacht van zijn zevende verjaardag plotseling verandert in een wit pluizig weerwolfje, weet hij niet wat hem overkomt. Dolfje worstelt met zichzelf omdat het onbevangen wolfje ’s nachts tot heel andere dingen in staat is dan de verlegen jongen overdag. Zal het hem lukken zichzelf te accepteren zoals hij is? Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paul van Loon.

Dolfje Weerwolfje op IMDB

Score: 6 van de 10

A young adopted boy, Dolfje, turns into a werewolf at his 7th birthday. Supported by his bigger brother and chased by a mysterious organisation he has to find out how to live a normal life.

Acteurs in Dolfje Weerwolfje

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dolfje Weerwolfje

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.