Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Documentaire, 2021, 55 minuten
Dolly Parton: A MusiCares Tribute
Op een avond vol met sterren, muziek en herinneringen eert een groep iconische artiesten Dolly Parton als de MusiCares Person of the Year.
De documentaire Dolly Parton: A MusiCares Tribute is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 55 minuten. Met artiesten als Miley Cyrus, Willie Nelson, Shawn Mendes, Kacey Musgraves, Katy Perry, Chris Stapleton en meer. Geschikt voor alle leeftijden. Dolly Parton: A MusiCares Tribute is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.