Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dom över död man

The Last Sentence
Film, 2012, 120 minuten, 4.761 beoordelingen
Dom över död man
Als de nazi's de Zweedse grens naderen, gaat journalist Torgny Segerstedt in tegen de zelfgenoegzaamheid van zijn land en spreekt zich uit tegen de groeiende dreiging.
De film Dom över död man is uitgebracht in 2012 en duurt 120 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dom över död man op IMDB

Score: 6 van de 10

A story based on the life of journalist Torgny Segerstedt, who alerted the Swedish public to the threat of Fascism in the 1930s.

Acteurs in Dom över död man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Dom över död man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.