Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

¿Dónde está Marta?

Tv-serie, 2021
¿Dónde está Marta?
De verdwijning van tiener Marta del Castillo was groot nieuws in Spanje. Familie, vrienden, politie en anderen vertellen meer over de nog steeds onopgeloste zaak.
De tv-serie ¿Dónde está Marta? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor alle leeftijden. ¿Dónde está Marta? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals ¿Dónde está Marta?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.
The Hidden Lives of Pets
Deze docuserie gaat over fantastische huisdieren van over de hele wereld en duikt in de laatste wetenschap rond de zintuigen en vaardigheden van onze dierenvrienden.
The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.