Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Don't Look Down

Documentaire, 2016, 92 minuten
Don't Look Down
Sir Richard Branson vertelt aan de hand van gedramatiseerde reconstructies en archiefbeelden over zijn dappere pogingen om ballonvaartrecords te verbreken.
De documentaire Don't Look Down is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Don't Look Down op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The story behind Richard Branson's attempts to break world records flying in a hot air balloon. Using interviews with Branson, his team, archive and dramatic recons, the film tells a story of courage, determination, despair and triumph.

Acteurs in Don't Look Down

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Don't Look Down

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.