Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dope

Tv-serie, 2019
Dope
Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.
De tv-serie Dope is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dope op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Docuserie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een blik op het front van de drugsoorlog. In een ruige buurt van Oakland gaat de politie op zoek naar een mysterieuze camper waarvan de bestuurder mogelijk een belangrijke drugsdistributeur is. In Baltimore praten verslaafden, dealers en wetshandhavers over de transformatie van Baltimore tot de heroïnehoofdstad van de VS. Ten zuiden van de grens halen drugshandelaars alles uit de kast om grote hoeveelheden marihuana de Verenigde Staten in te smokkelen. In de laatste aflevering proberen agenten vlak voor Memorial Day-weekend wapens van de straat te halen, terwijl drugdealers zich voorbereiden op een grote stroom kopers.

Dope op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Ride along for an uncompromising look at the lives of those who sell, use and wage a war on drugs in the U.S. and Mexico.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dope

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.