Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dope

Tv-serie, 2018
Dope
Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.
De tv-serie Dope is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dope op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Docuserie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een blik op het front van de drugsoorlog. In een ruige buurt van Oakland gaat de politie op zoek naar een mysterieuze camper waarvan de bestuurder mogelijk een belangrijke drugsdistributeur is. In Baltimore praten verslaafden, dealers en wetshandhavers over de transformatie van Baltimore tot de heroïnehoofdstad van de VS. Ten zuiden van de grens halen drugshandelaars alles uit de kast om grote hoeveelheden marihuana de Verenigde Staten in te smokkelen. In de laatste aflevering proberen agenten vlak voor Memorial Day-weekend wapens van de straat te halen, terwijl drugdealers zich voorbereiden op een grote stroom kopers.

Dope op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Ride along for an uncompromising look at the lives of those who sell, use and wage a war on drugs in the U.S. and Mexico.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dope

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.