Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dope

Tv-serie, 2019
Dope
Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.
De tv-serie Dope is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dope op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Docuserie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een blik op het front van de drugsoorlog. In een ruige buurt van Oakland gaat de politie op zoek naar een mysterieuze camper waarvan de bestuurder mogelijk een belangrijke drugsdistributeur is. In Baltimore praten verslaafden, dealers en wetshandhavers over de transformatie van Baltimore tot de heroïnehoofdstad van de VS. Ten zuiden van de grens halen drugshandelaars alles uit de kast om grote hoeveelheden marihuana de Verenigde Staten in te smokkelen. In de laatste aflevering proberen agenten vlak voor Memorial Day-weekend wapens van de straat te halen, terwijl drugdealers zich voorbereiden op een grote stroom kopers.

Dope op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Ride along for an uncompromising look at the lives of those who sell, use and wage a war on drugs in the U.S. and Mexico.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Dope

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.