Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dos Cataluñas

Documentaire, 2018, 116 minuten
Dos Cataluñas
Vertegenwoordigers uit zowel de Catalaanse als de Spaanse samenleving geven hun mening over de ingewikkelde Catalaanse politiek en de onafhankelijkheidsbeweging.
De documentaire Dos Cataluñas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. De film Sons of the Clouds uit 2012 van coregisseur Álvaro Longoria won een Goya voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Dos Cataluñas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dos Cataluñas op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that tackles the ideological conflicts surrounding the December 21 election in the country, to the push for sovereignty and subsequent parliamentary declaration of independence and the aftermath.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Dos Cataluñas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.