Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dos Cataluñas

Documentaire, 2018, 116 minuten
Dos Cataluñas
Vertegenwoordigers uit zowel de Catalaanse als de Spaanse samenleving geven hun mening over de ingewikkelde Catalaanse politiek en de onafhankelijkheidsbeweging.
De documentaire Dos Cataluñas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. De film Sons of the Clouds uit 2012 van coregisseur Álvaro Longoria won een Goya voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dos Cataluñas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dos Cataluñas op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that tackles the ideological conflicts surrounding the December 21 election in the country, to the push for sovereignty and subsequent parliamentary declaration of independence and the aftermath.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Dos Cataluñas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.