Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dos Cataluñas

Documentaire, 2018, 116 minuten
Dos Cataluñas
Vertegenwoordigers uit zowel de Catalaanse als de Spaanse samenleving geven hun mening over de ingewikkelde Catalaanse politiek en de onafhankelijkheidsbeweging.
De documentaire Dos Cataluñas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 116 minuten. De film Sons of the Clouds uit 2012 van coregisseur Álvaro Longoria won een Goya voor Beste documentaire. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Dos Cataluñas is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dos Cataluñas op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that tackles the ideological conflicts surrounding the December 21 election in the country, to the push for sovereignty and subsequent parliamentary declaration of independence and the aftermath.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Dos Cataluñas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!